عقیم سازی رو جدی بگیریم
هر گربه در 16 ماه میتونه 36 گربه جدید به دنیا بیاره. اتفاقی که برای این بچه گربه ها میافته اینه که تعداد خیلی محدودی ادپت میشن. بقیه آواره میشن و یا تو آب غرق میشن. اتفاقهای دیگه هم از جمله حوادث رانندگی، آزارهای انسانی، مسموم کردن، سرما و بیماریهای خیابا...
چند دقیقه مطلب:
امروز یک مطلب آماری در یک سایت حمایت از حیوانات (خارج از ایران) میخوندم.
به عقیده اداره آمارسنجی در سال 2013 تعداد 32.315 هزار گربه وارد 119 یتیم خانه گربه ها شدند. این ارقام مربوط به یکی از کشورهای اروپای غربی با وسعت 30.528 کیلومتر مربع و دارای مردمی حیوان دوست است.
از این تعداد گربه 10.575 یوتانایز شدند چون جای کافی برای گربه های سالمتر و شاید جوانتر نبود.
حالا بماند که جدای از آمارگیری رسمی چه تعداد گربه در خانها متولد شدند و به بیرون انداخته شده اند.
هر گربه در 16 ماه میتونه 36 گربه جدید به دنیا بیاره. اتفاقی که برای این بچه گربه ها میافته اینه که تعداد خیلی محدودی ادپت میشن. بقیه آواره میشن و یا تو آب غرق میشن. اتفاقهای دیگه هم از جمله حوادث رانندگی، آزارهای انسانی، مسموم کردن، سرما و بیماریهای خیابانی، گرسنگی و .... در انتظارشون است.
و اما
اقدامی که این موسسه حمایت از حیوانات انجام داده اینه که تمام تلاشش رو با برپایی تجمعات اعتراضی و جمع آوری امضا و برگزاری جلسات توجیهی و پخش برشورهای اطلاعاتی دولت رو وادار کرد که عقیم سازی رو اجباری کنه.
تمامی این تلاشها بالاخره در سال 2018 به سرانجام رسید و از ابتدای امسال (اول ژانویه 2018) عقیم کردن گربه ها اجباری شد.
حال تصور ایران با این عظمت جغرافیایی و تعداد گربه های بی سرپرست و همچنین مردمی که با اطلاعات غلط یکی از دشمنان اصلی گربه ها محسوب میشن مو رو بر تن آدم سیخ میکنه.
عقیم سازی رو جدی بگیریم
#عقیمسازی
#گربه_های_خیابانی
#دستان_مهر_طبیعت
دنیا جور دیگه ای هم میتونه باشه